У Вінниці планують очистити староміське озеро

У Вінниці до 29 жовтня планують очистити озеро на Старому місті. Проєкт по очистці виграв у конкурсі “Бюджет громадських ініціатив” і має бути реалізований протягом 2021 року.

 

Проект передбачає очистку озера Староміське, поглиблення дна, інженерні споруди для регулювання рівня води, в тому числі з метою використання озера, як природного пожежного резервуара в густонаселеному мікрорайоні з дитсадком.

 

Департамент комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради оголосив тендер на капітальний ремонт гідротехнічної споруди з очисткою штучної водойми (озера Староміське) по вул. Покришкіна, біля буд. 8В. На роботи готові надати щонайбільше 920 519 гривень. Вказано, що робити потрібно виконати до 29 жовтня. 

Згідно зінформацією у тендерній документації необхідно видалити сухостійні та аварійні дерева, викорчувати пні та чагарник. Робітники також виконають земляні роботи, укріплять схили, облаштують майданчик для пожежних машин, укладуть каналізаційні труби. Також засіють газони та висадять дерева й кущі.



Переглядів: 4564
Поширень: 0

Останні новини