На дорогах Вінниці оновлюють розмітку 

З весняним потеплінням комунальні служби міста Вінниці почали наводити лад на дорогах. Наприкінці березня очищали прибордюрну частину доріг міста від бруду, піску та відсіву, які накопились після зими. А з минулого тижня у Вінниці почались роботи з поновлення дорожньої розмітки. Її наносять на пішохідних переходах, роздільних смугах, острівках безпеки тощо. Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.  

Роботи стартували з центру міста. Наразі вже частково поновлена розмітка на вулицях Пирогова та Соборній. Наступні вулиці, де проводитимуть роботи – вул. Магістратська, Князів Коріатовичів. 

«Загалом цієї весни буде оновлено 250 кілометрів поздовжньої та 27 тисяч м2 поперечної розмітки. Будимо також відновлювати розмітку на велосипедних та велопішохідних смугах, наноситимемо піктограми», – каже виконуючий обов'язки директора Вінницького КП «Спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху» Сергій Чернов. 

На сайті міськради пишуть, що оновлення розмітки важливе для підвищення безпеки всіх учасників руху. Адже чим чіткіше виглядає дорожня розмітка, тим краще її бачить водій. Усі роботи з поновлення розмітки будуть намагатися провести у найкоротші терміни, але швидкість залежатиме від погодних умов. 



Переглядів: 1922
Поширень: 0

Останні новини