На околицях Вінниці п’ятий день тривають пошуки зниклого безвісти хлопця  

Вінницьке районне управління поліції розшукує 24-річного вінничанина Зубчука Михайла Михайловича. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.   

Востаннє чоловіка бачили 11 квітня близько першої години ночі в мікрорайоні Тяжилів поблизу зупинки громадського транспорту «Мрія».  
Прикмети зниклого: зріст 190 см, середньої тілобудови, темно-русе волосся. Був одягнений у темні джинси, темну куртку та чорні кросівки. 

Розшукові заходи тривають уже п’ятий день. Встановити місцеперебування зниклого  поліцейським допомагають  військовослужбовці Національної гвардії та волонтери. 

У перші дні проведення оперативних та слідчих заходів поліцейські встановили  і опитали усіх, хто бачився та  спілкувався з чоловіком напередодні зникнення, відтворили  можливий маршрут його руху, вивчили записи з камер  відеонагляду. 

Наразі оперативники, кінологи та дільничні офіцери поліції продовжують пошуки, прочісують лісопосадки, покинуті будівлі, прибережну зону озера в мікрорайоні Тяжилів, навколишні поля. 

Усіх, кому щось відомо про місцеперебування Михайла Зубчука, або тих, хто володієте будь-якою інформацією, яка може допомогти у його пошуках, просять звертатися до поліції за телефонами: 0432 59 43 59, 59 41 55, 097 946 13 77 або 102. 


Теги: розшук

Переглядів: 3510
Поширень: 1

Останні новини