Реконструкція Тульчинського маслосирзаводу

Починаючи з липня протягом шести місяців на Тульчинському заводі відбуватиметься реконструкція та реорганізація цеху з виробництва сирів. Таким чином, підприємство налагодить виробництво ультра пастеризованого молока, збільшивши загальні потужності випуску продукції з незбираного молока.

«Виробники повинні пристосовуватися до реалій ринку. Останнім часом ринок продуктів з незбираного молока демонструє відносну стабільність. Саме тому реконструкція дозволить наростити об'єми виробництва готової продукції на 800 – 1200 тон на місяць, підвищити рівень технології переробки та покращити ефективність використання енергоресурсів», - пояснив директор заводу Олександр Василенко.

В цьому році Тульчинський маслосирзавод відсвяткував визначний ювілей - 90-річчя від дня заснування підприємства. За цей час Тульчинський маслосирзавод (ТМСЗ) став лідером вітчизняного виробництва вершкового масла та рослинно-вершкових сумішей. ТМСЗ виробляє більш ніж 20% усього вершкового масла та рослинно-вершкових сумішей на ринку України, якість яких підтверджена міжнародною сертифікацією. Продукція заводу користується великим попитом не тільки на батьківщині, а і за кордоном, про що свідчить широка географія експорту до 45 країн світу.



Переглядів: 4228
Поширень: 0

Останні новини