Вінницькі студенти здобули І місце в ІТ-хакатоні 

Студенти кафедри захисту інформації ВНТУ Віктор Коркошко, Степан Хилько та Денис Каракута здобули перше місце у хакатоні Vinnytsia Linuxation. Захід відбувся 17 квітня у дистанційному форматі.  

У хакатоні взяли участь 10 команд із трьох університетів:  

Вінницький національний технічний університет  Донецький національний університет імені Василя Стуса  Харківський національний університет радіоелектроніки 

“Члени журі відзначили високий професійний рівень кваліфікації в учасників хакатону та вміння знаходити нові підходи у вирішенні складних завдань. Переможці використовували власний код для вирішення завдань, які неможливо було виконати типовими засобами системного адміністрування. Команда переможців змогла впевнено отримати перемогу завдяки успіхам та перемогам в інших конкурсах та хакатонах з адміністрування систем і мереж, а також з ІТ-безпеки, що проходили раніше”, - інформує пресслужба ВНТУ. 

Хакатон "Vinnytsia Linuxation" покликаний поглиблювати серед студентів рівень розуміння технологій DevOps, адміністрування мереж, а також UNIX-подібних ОС, основних дистрибутивів GNU/Linux зокрема. Хакатон дасть всім охочим студентам можливість продемонструвати відмінний рівень знань з відповідних напрямків, а також заявити ІТ-індустрії про свій намір зайняти в ній своє місце як DevOps-інженера, мережевого адміністратора, розробника вбудовуваних систем або навіть IT-менеджера. 

 
 



Переглядів: 2286
Поширень: 0

Останні новини