Вінницькі діти зібрали гуманітарну допомогу бійцям на Сході

Сьогодні вихованці дитячих садочків, їхні батьки та педагоги зібрали та передали гуманітарний вантаж для воїнів в зоні ООС.  Діти зібрали солодощі, засоби гігієни, консервацію та намалювали малюнки для військових.  Допомогу передадуть військовим наступного тижня.  

Майже від початку війни на Донбасі вінницькі діти збирають допомогу і передають через волонтерів військовим. Особливо перед великими святами вони хочуть нагадати воїнам, що їхню працю цінують, про них пам’ятають, а через свої дитячі малюнки – передати трішечки тепла, про це пишуть на сайті вінницької міської ради.  

Вихованці ДНЗ №2 допомогу для військових збирають уже не вперше. Як зазначила завгосп закладу Ірина Остапчук,  батьки та вихователі завжди підтримують цю ініціативу. А дітки залюбки малюють малюнки  та передають їх на передову. 

«Наш вихованець Святослав Журавель намалював з батьками малюнок до Великодня – військового з пасхою та крашанками.  Діти намагалися у своїх роботах передати свій настрій воїнам і побажати їм скорішого повернення додому. Діти бажають їм повернутися живими та неушкодженими», – додала вихователь ДНЗ №73 Ірина Зварич. 

Допомогу збирають у складському приміщенні на території муніципальної варти. Як зазначив заступник начальника контролю громадського порядку Муніципальної варти Віталій Жосонар, допомогу наразі продовжують збирати, а на наступному тижні відправлять в зону ООС разом з іншими замовленнями військових.  



Переглядів: 3009
Поширень: 0

Останні новини