До 8 років позбавлення волі загрожує 18-річному вінничанину за розповсюдження наркотиків 

Учора 22 квітня на вулиці Скалецького працівники поліції затримали вінничанина за підозрою у розповсюджені наркотиків шляхом “закладок”. Слідчі вилучили у зловмисника  250 закладок з амфетаміном, сіллію та марихуаною, підготовленими для продажу. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.  

Як розповів начальник Вінницького районного управління поліції Віталій Курчик, близько 15.00 години в ході проведення оперативних заходів затримали  18 – річного молодика після того, як він зробив кілька закладок з наркотиками на території обласного центру. 

Затриманий мав при собі ще 30 розфасованих згортків з наркотичними речовинами, серед яких амфетамін, марихуана та психотропна речовина PVP – сіль. 

Під час проведення невідкладного обшуку за місцем проживання зовмисника поліцейські вилучили ще 218 згортків для закладок та ваги. 

У поліції кажуть, що через мобільний додаток Telegram молодик займався продажем заборонених наркотичних речовин. Спочатку він по місту робив закладки, а потім скидав інформацію про місце їх розташування своїм «клієнтам». За кожну зроблену «закладку» підозрюваний заробляв близько 100 гривень. 

Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу. Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 8 років позбавлення волі. 

Поліцією встановлюються канали надходження заборонених речовин. 


Переглядів: 2934
Поширень: 0

Останні новини