Вінницький аеропорт тимчасово залишився без керівника  

Керівник аеропорту міста Вінниці залишив посаду директора. Відтепер аеропорт тимчасово без керуючого. Про це він особисто повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. 

Останні 13 років аеропортом керував Ярослав Мазурець. У своєму дописі він зазначив, що починаючи з 2008 року вдалося досягнути чимало. Проте він все ж не впевнений, що робив все належним чином, зазначивши, що має безліч особистих недоліків. При цьому він наголосив, що віддавався роботі на 100%. Завдяки чому у Вінниці є міжнародний діючий аеропорт, на відміну від всіх сусідніх областей. 

«2019 рік - розроблено проект реконструкціі аеродрому , проведено тендер на генерального підрядника будівнийцтва , урядом виділено 300 млн грн на початок реконструкціі . Вибори ... кошти нам не дали ... 2020 - ковідний рік , постійна невизначеність з майбутнім . 2020 — ковідний рік , постійна невизначеність з майбутнім. Тривала хвороба – вижив (безмежна вдячність Богу, лікарям, родині, друзям за підтримку). 2021 — держава знову пообіцяла фінансування … продовжується невизначеність», — зазначив Ярослав Мазурець. 


Теги: аеропорти

Переглядів: 2663
Поширень: 0

Останні новини