Квитки до “Подільського зоопарку” можна тепер придбати онлайн 

Квитки до “Подільського зоопарку” тепер можна придбати онлайн. Така послуга стала можливою завдяки локальному квитковому сервісу “AFISHA.VN.UA” 

Відвідувачі зможуть обрати, в який день здійснити екскурсію. Квитки таким чином можна придбати завчасно, навіть за місяць до відвідання закладу.  

Після здійснення онлайн покупки електронний квиток можна отримати на електронну пошту або ж роздрукувати на принтері. Він буде підтвердженням онлайн покупки при вході у зоопарк.  

Звичайні паперові квитки тепер можна придбати і безпосередньо у касах міста: Будинку офіцерів, Вінницького обласного театру ляльок Золотий ключик», обласного академічного музично-драматичного театру ім. Садовського, вінницького універмагу, рок-магазину «Moby Dick», ТРЦ «Скайпарк» (#CHERDAK), офісу Тур-Клуб Бідняжка, Вінницької обласної філармонії.  

Завдяки новій послузі заздалегідь придбати квитки до Подільського зоопарку зможуть не лише вінничани, але й гості міста, - зазначає адміністрація зоопарку.  

Придбати квиток зоопарку, а також замовити його безкоштовну доставку можна також зателефонувавши до call центру AFISHA.VN.UA за номерами: 098 101 00 63, 093 101 00 63. 

Якщо відвідати зоопарк за вказаною у квитку датою неможливо, квиток можна обміняти. Допоможуть у цьому оператори call центру AFISHA.VN.UA. Сall центр працює щодня, з 10 до 19 години. 

 
 



Переглядів: 3624
Поширень: 0

Останні новини