Вінницькі волонтери передали допомогу воїнам на Схід України 

Вінницькі волонтери передадуть військовим до Великодня паски, різні смаколики, дитячі малюнки, а також запчастини будівельні матеріали та багато іншого. Допомогу збирали усією територіальною громадою. Про це йдеться у повідомленні на сайті Вінницької міської ради. 
Гуманітарний вантаж для українських військових збирали вихованці дитячих садочків та їх батьки, педагогічний колектив дошкільних закладів. 

Традиційно на передодні свят ми їдемо вітати наших захисників, перш за все, звичайно, вінничан. Привітаємо й інших воїнів, які знаходяться на передовій. Веземо смаколики та малюнки від діток з дитячих садків, речі, які допомогли нам придбати депутати міської ради та керівництво міста, – будівельні матеріали, запчастини для автомобілів, побутові речі та засоби гігієни. Усі вінничани брали участь у підготовці цієї поїздки, - розповідає начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи та режиму секретності Вінницької міської ради  Олег Парфілов.  

Благодійний вантаж на схід країни повезуть кількома автомобілями. Серед тих, хто поїхав, є і ті, хто сам уже побував на війні. 


Теги: волонтери

Переглядів: 2561
Поширень: 0

Останні новини