На прибудинкових територіях Вінниці встановлюють контейнерні майданчики. АДРЕСИ  

У Вінниці продовжують оновлювати контейнері майданчики. Наразі роботи ведуться по вул. Литвиненка-Вольгемут,31; 32 та вул. Магістратська,6. Нещодавно завершили оновлювати майданчики по вул. Л.Ратушної,128, вул. М. Кішки,59,  вул. Гонти,43, вул. Коцюбинського,11, вул. Янгеля,50 та вул. Зерова,30. Про це звітують на сайті Вінницької міської ради.  

Щороку департамент житлового господарства у Вінниці здійснює капітальний ремонт контейнерних майданчиків для збору відходів та встановлює нові конструкції, які передбачають роздільний збір відходів. Поступово вони з’являться по всій території міста. Конструкції роблять з металопрофілю, який є найбільш практичним варіантом, і за потреби його легко можна замінити.  

«Здебільшого ми ці майданчики облаштовуємо за кошти міського бюджету, а також і на умовах співфінансування. Ми уже побачили ряд переваг таких металевих конструкцій, тому поетапно ми облаштуємо такі контейнерні майданчики по всьому місту», – розповів директор департаменту житлового господарства Роман Фурман. 



Переглядів: 3493
Поширень: 7

Останні новини