На Сабарівському шосе у Вінниці триває капремонт 

Капітальний ремонт Сабарівського шосе розпочали у березні. Наразі тут вже постелений чорновий шар на ділянці довжиною близько одного кілометра, тривають роботи по підготовці наступної ділянки під асфальтування. 

Сабарівське шосе веде до важливих об'єктів інфраструктури: Сабарівської ГЕС, муніципального автопарку, а також місцевого клубу та дитячого садка. По цій дорозі курсує громадський транспорт. Тому дуже важливо створити безпечні та комфортні умови для всіх учасників руху: водіїв, пішоходів та велосипедистів, - зазначають у міськраді.  

Загалом у рамках капремонту Сабарівського шосе заплановано оновити більше 1,5 км дороги за комплексним підходом. Тут перебачено ремонт проїзної частини з її частковим розширенням, оновлення тротуарів, влаштування велодоріжки. Також у планах – заміна опор вуличного освітлення, заміна світильників на світлодіодні, встановлення павільйонів на зупинках громадського транспорту, освітлені пішохідні переходи. Крім того, планують монтаж камер відеоспостереження, заміну мереж водопостачання, влаштування дощової каналізації. 

Після того, як будуть завершені роботи, в одну лінію будуть з'єднані вже відремонтовані вулиці – Пирогова-Сабарівське шосе-Черняховського та Гніванське шосе. 



Переглядів: 3589
Поширень: 2

Останні новини