“На місці Андрія могло опинитися четверо дітей”, - у Вінниці розпочалось судове засідання по справі водійки, яка в нетверезому стані збила дитину. НОВИНА ДОПОВНЮЄТЬСЯ

Сьогодні об 11:30 розпочалося судове засідання по справі водійки, яка травмувала 13-річного Андрія Тарасюка на вулиці Івана Богуна. 

На місці подій перебуває наша журналістка. За її словами до зали суду на обрання запобіжного заходу запустять лише маму, без родичів. Мати постраждалого Тетяна Тарасюк у важкому емоційному стані, хоче розголосу, щоб наша феміда дослухалася і діти не залишалися інвалідами через таких водіїв. 

За словами сусідки постраждалої родини, її син дружив з Андрієм.  

“Нам треба не мовчати про це, а говорити на весь світ. Для нас це великий удар, усі діти в шоці, на місці Андрія міг бути будь-хто. У той момент, коли Андрія збивала машина, там мало бути четверо дітей, тому що мій син товаришує з Андрійом. І дорогою до школи збирається компанія дітей. Так склалися обставини, що дівчинка забула зошит і мій син її підчікував. Ще один хлопчик проспав, тому Андрій пішов сам... Життя дитини понівечене, на його кар’єрі спорстмена можна посавити хрест. Усі сподівання перекреслені через одну людину, яка не впоралася з керуванням і п’яною сіла за кермо”, - розповідає жінка. 

Нагадаємо, 43-річна жінка, яка 24 травня допустила наїзд на малолітнього вінничанина, до обрання запобіжного заходу перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. За висновком експертизи  – жінка перебувала за кермом в стані алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю у її організмі перевищував допустиму норму у 16 разів.  

Зі слів, мами Андрія Тетяни Тарасюк, син прийшов до тями, з ним постійно чоловік. Син розуміє, що до нього говорять та уже з’їв дві ложки супу. Стан важкий, із голови йде кров. Нам необхідно ставити пластину. Ціна в Україні такої – 25 тисяч. Якщо за кордоном, сума зростає вдвічі. Крім цього, у нього деформація щелепи та вм’ятина на обличчі. Необхідна операція, – повідомила мама підлітка Тетяна Тарасюк. 

За результатами судового розгляду слідчий суддя ухвалив застосувати до підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів й визначив заставу у розмірі 80 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 181 600 гривень.

За вчинення такого злочину правопорушниці загрожує до 8 років позбавлення волі.


Теги: суди ДТП

Переглядів: 3147
Поширень: 3

Останні новини