Вінницькі патрульні зупинили нетверезу дівчину за кермом мопеда 

Днями на вулиці .пирогова патрульні поліцейські зупинили 16-річну водійку мопеда Honda Giorno. Повідомляється, що транспортний засіб був без номерних знаків.  

У дівчини помітили ознаки алкогольного сп’яніння, за результатами алкотестера у крові виявлено 0,97 проміле.  

На водійку склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП, а також за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП. Крім того, на місце події викликали й матір порушниці і провели з нею профілактичну бесіду. 

Окрім того Патрульна поліція повідомляє про 46-річного чоловіка на мотоциклі, якого під час патрулювання на вулиці Каховського зупинили поліцейські. У водія були ознаки алкогольного сп’яніння. 

Підозри патрульних підтвердив Drager: в організмі 46-річного кермувальника виявили 1,12 проміле алкоголю. На чоловіка інспектори склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. 

Патрульні нагадують, що водії мопедів та мотоциклів — такі ж учасники дорожнього руху, як і автомобілісти. Їм заборонено сідати за кермо у стані сп'яніння. 



Переглядів: 2781
Поширень: 1

Останні новини