Вінничанина підозрюють у вбивстві 88-річної жінки 

25 травня працівники кримінальної поліції ГУНП у Вінницькій області спільно з поліцейськими відділу поліції № 2 Вінницького районного управління поліції затримали підозрюваного у вбивстві 88 – річної вінничанки. Чоловік, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.  

Напередодні до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних будинків Вінниці без ознак життя виявлено господарку помешкання. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області. 

Як розповів т.в.о. начальника відділу поліції № 2 Вінницького районного управління поліції Андрій Бойцун, слідчо-оперативна група поліції виявила на тілі вінничанки ознаки насильницької смерті. 

У ході проведення розшукових та слідчих дій поліцейські встановили осіб, які останнім часом навідували потерпілу. Перевіривши їх, та на підставі зібраних речових доказів, поліцейські встановили особу, причетну до вчинення тяжкого злочину. Ним виявився 53 – річний вінничанин без постійного місця проживання. 

Поліцейські встановили, що зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, ввечері проник до помешкання пенсіонерки через вікно. Між ним та потерпілою виник словесний конфлікт, під час якого підозрюваний руками та ногами наніс численні удари по голові та тілу жінки. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла. 

Наразі чоловік затриманий в процесуальному порядку. 

Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Такий злочин карається ув’язненням терміном до 15 років. 



Переглядів: 2964
Поширень: 1

Останні новини