Вінницька міська рада привітає до Дня захисту дітей неповнолітніх вінничан пільгових категорій 

Служба у справах дітей Вінницької міської ради до Дня захисту дітей підготувла заходи для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, що перебувають на відповідному обліку у службі та проживають на території Вінницької міської територіальної громади. 

31 травня, до Міжнародного дня захисту дітей, хлопчикам та дівчаткам, які опинилися у складних життєвих обставинах, вручать подарунки. Також для них організують у Центральному парку танцювальний майстер-клас, виступ дитячого танцювального ансамблю. 

До Дня захисту дітей службою у справах дітей Вінницької міської ради вже проведено міський творчий конкурс «Я – найкрутіший» за участю дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. 

Для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування триває акція «На зустріч мрії». Ще відбудеться екскурсія до Парку динозаврів для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. 

А 1-4 червня для таких дітей даної категорії проходитиме проєкт «Подаруй дитині зачіску» від ДПТНЗ «Вище професійне училище сфери послуг». 

На сайті міської ради повідомляють, що на обліку у службі у справах дітей Вінницької міської ради перебуває 244 дитини, які опинилися у складних життєвих обставинах. Також – 248 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них 68 дітей-сиріт та 180 дітей, позбавлених батьківського піклування. 229 дітей передано до сімейних форм виховання. 

 
 


Теги: сироти

Переглядів: 2347
Поширень: 0

Останні новини