У Вінниці триває оновлення теплових мереж 

Під час міжопалювального періоду КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» готується до наступного опалювального сезону. Здійснює перевірки  котелень, центральних теплових пунктів, теплових камер, індивідуальних теплових пунктів, теплових мереж та гарячого водопостачання.  Наразі вже замінили майже 1,3 км мереж в двотрубному прокладанні. А загалом на цей рік у планах замінити майже 6 км мереж. Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради. 

Наразі тривають роботи на шістьох ділянках. Реконструюють 239 метрів мережі біля будинків по вул. Янгеля, 85, 95 і по вул. Київська, 23 та 25. Також проводиться заміна тепломережі  загальною довжиною 499 метрів між вул. Хмельницьке шосе, просп. Космонавтів та вул. 600-річчя. Реконструюють ділянку довжиною 404 метри по вул. Келецькій. Ремонтують і ділянку тепломережі довжиною 75 метрів від ЦТП 7/1, 7/2 по проспекту Юності, 28 до ЦТП 7/3 по вул. Келецька, 99.  По проспекту Космонавтів, 68 від ЦТП 6/2  замінять  510 метрів тепломережі, та 102 метри по вул. Порика. 

Також станом на кінець травня вже перевірені, відремонтовані та підготовлені до наступного опалювального сезону  2021-2022 рр. 11 котелень, 16  центральних теплових пунктів (ЦТП), 135 індивідуальних теплових пунктів (ІТП) та 86 теплових камер.  

«Виконуються роботи  відповідно до комплексного плану по ремонту та реконструкції обладнання теплопостачального комплексу. Адже від злагодженої роботи всіх елементів обладнання залежить якісне проходження опалювального періоду» - розповіла фахівець по роботі з пресою КП «Вінницяміськтеплоенерго» Алла Пахомова. 


Теги: опалення

Переглядів: 3144
Поширень: 2

Останні новини