Яблунева столиця - місто Бар, що на Вінниччині, запрошує на фестиваль «АPPLE BAR» - 2018

Сьогодні, 14 вересня відбулося перше засідання організаційного комітету з проведення на Вінниччині Форуму «Розвиток сільських територій об’єднаних територіальних громад». Головна мета Форуму - підвищення конкурентоздатності сільського господарства, стале управління природними ресурсами та економічний розвиток територій.

На Форум, який проходитиме два дні, 20 та 21 жовтня, зберуться фахівці галузі агропромислового комплексу, представники регіональної та місцевої влади, законотворці, представники центральних органів влади, зокрема Міністерств та відомств, донорські установи, тощо.

Головна частина Форуму проходитиме 20 жовтня у Вінниці. Цього  дня відбудуться пленарні дискусії на важливі теми. Зокрема,йтиметься про сприяння розвитку сільських територій, про державні інструменти підтримки розвитку сільських ОТГ та про ефективність використання субвенцій на формування інфраструктури  ОТГ і коштів ДФРР, використання ресурсу «депутатської» субвенції, тощо.

Наступного дня, 21 жовтня, Форум продовжиться вже у м.Бар. Цього дня, і це символічно,  говоритимуть про ринок яблук в Україні. А саме: про світові тенденції на ринку яблук, яблучний сезон 2018 року, технології інтенсивного виробництва яблук і їх переробка та багато інших питань, що цікавлять садівників.

Також, 21 жовтня в Бару відбудеться ІІ Міжнародний фестиваль-ярмарок  Аpple  Ваr. На фестиваль барчани запрошують всіх, хто бажає закупити саджанці та іншу сільгосппродукцію, покуштувати смаколики на «Святі зі смаком яблука», ознайомитись з гончарним мистецтвом місцевих майстрів та самому долучитись до створення виробів. А ще цього святкового, вихідного дня гості Фестивалю зможуть насолодитись наливкою, соками, джемами, варенням, сушкою та мармеладом, пирогами та струдлями…, і все це з Яблука, яке є символом ІІ Міжнародного фестивалю «АPPLE BAR» - 2018.



Переглядів: 4461
Поширень: 0

Останні новини