Цього місяця у Вінниці працюватиме 28 чергових дитсадків 

У липні у Вінницькій міській територіальній громаді працюватиме 28 чергових садочків, поки в інших тривають ремонтні роботи. 

“Традиційно влітку, коли відвідуваність зменшується, у закладах дошкільної освіти Вінниці проводять планові ремонти. На час робіт дитячі садки призупиняють роботу, щоб діти не дихали випарами лакофарбових та будівельних матеріалів. Як правило, залишаються працювати чергові садочки”, - пишуть на сайті міськради. 

Зазначається, що садочки працюють у режимі чергових з початку літа. У червні таких закладів було 32, їх відвідували більш ніж 5000 маленьких вінничан, а заяв подали 7862.  На липень від батьків надійшло дещо менше заяв, тому було прийнято рішення зменшити кількість чергових садків.  

«З 1 по 29 липня працюватимуть 28 чергових дитячих садків. На цей місяць від батьків надійшло 6593 заяви на відвідування їх дітьми дитячих садків. Заклади дошкільної освіти працюватимуть у різних мікрорайонах нашої територіальної громади, аби до них було комфортно діставатися», - розповіла заступник директора департаменту освіти міськради Ірина Божок.  


Всього у Вінницькій міській територіальній громаді  58 закладів дошкільної освіти комунальної форми власності. 



Переглядів: 2504
Поширень: 1

Останні новини