Вистава двох акторів: у театрі Садовського показали спектакль «ШВЛ»

Днями у Вінницькому театрі ім. Садовського відбувся допрем‘єрний показ вистави «ШВЛ». Вистава за мотивами за мотивами п’єси Едварда Олбі «Шлюбна драма». Режисер - Григорій Широтюк. 

«ШВЛ» - це любовна історія у зворотньому порядку, адже розпочинається зі слів «Я від тебе йду». Усе дійство на сцені глядач бачить скрізь напівпрозору завісу, так, ніби підглядає за життям подружжя. 

Режисер та сценарист театру Григорій Сиротюк пояснює, що в медицині ця абревіатура розшифровується як «штучна вентиляція легень», режисер постановки просить кожного глядача її інтерпретувати по-своєму. Це може бути штучна підтримка стосунків, штучне відтворення любові і так далі. Це комедія про сімейні стосунки та кризу середнього віку. 

Головна жіноча роль належить Заслуженій артистці України Наталі Шолом. Під час вистави жінку хочеться обійняти, коли вона залишається наодинці, або ж захоплюватися силою і витримкою.

«Я хочу бути зрадником один. Я не готовий, що ти теж», - цитата головного героя, якого зіграв актор драми Віталій Рибак.

Подивитися виставу на малій сцені можна буде з настанням нового 88-го театрального сезону.



Переглядів: 4089
Поширень: 1

Останні новини