Вінниця стала лідером у сфері розвитку індустріальних парків в Україні 

Перший індустріальний парк у Вінниці було створено і зареєстровано у 2016-му році, а сьогодні – їх уже три. Для громади – це точки економічного зростання. Щоб потенційні інвестори обирали для розвитку свого виробництва саме Вінницю, місто працює над облаштуванням індустріальних парків необхідною інженерно-транспортною інфраструктурою. Коштом міського бюджету тут будуються дороги, прокладаються необхідні комунікації. На сьогодні інвестиції громади сягнули майже 80 млн грн.  

Про це на своїй сторінці у Фейсбук проінформував мер міста Сергій Моргунов. 

Нагадаєио, на території індустріального парку «Вінтер Спорт» цієї весни розпочалось будівництво заводу HEAD Group на 1200 робочих місць. Поруч розмістився ще один промисловий парк, де з 2018 року завод «Грін Кул» випускає промислові холодильники, у тому числі для світових брендів. А по Вінницькому індустріальному парку наразі налагоджується взаємодія з потенційними учасниками з України та ЄС. 

«Але чи прийшов би інвестор, якби ми не підготували відповідний майданчик?! Індустріальні парки повинні бути облаштовані необхідною інженерно-транспортною інфраструктурою. І ми системно виконуємо взяті зобов'язання. Саме з цієї причини вінницькі індустріальні парки цікаві для вітчизняного та іноземного бізнесу», – каже Сергій Моргунов. 



Переглядів: 2336
Поширень: 0

Останні новини