На Вінниччині чоловік підпалив квартиру жінки, з якою зустрічався

14 липня через кілька годин після вчинення злочину працівники поліції у м. Козятин затримали раніше судимого 39 - річного місцевого жителя, який підпалив помешкання у п’ятиповерховому будинку, де проживала жінка, з якою він зустрічався, та погрожував її вбити. За вчинення такого злочину затриманому загрожує до 10 років ув’язнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції.

Близько 06.30 години до Хмільницького районного відділу поліції надійшло повідомлення від 32 – річної місцевої жительки про вчинення підпалу квартири, в якій вона тимчасово проживала. Жінка повідомила, що чоловік, з яким вона зустрічалася, на ґрунті ревнощів влаштував конфлікт. Перебуваючи у нетверезому стані, він погрожував їй вбивством та підпалом квартири. Через це вона потайки втекла з помешкання. В подальшому зловмисник в телефонній розмові вимагав, аби вона повернулась, інакше спалить квартиру та будинок, у якому проживає мати потерпілої з двома її дітьми. Коли жінка повернулася до квартири – там уже розпочалася пожежа.

За словами керівника Хмільницького районного відділу поліції Валерія Романюка, в ході проведення оперативно – розшукових заходів оперативники встановили та протягом кількох годин затримали 39 – річного підозрюваного у місті Козятин. Зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Наразі чоловік затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч.2 ст. 194 ККУ (умисне знищення або пошкодження майна) та ст. 129 ККУ (погроза вбивством). За такі злочини зловмиснику загрожує – до 10 років ув’язнення.


Теги: пожежа

Переглядів: 2301
Поширень: 0

Останні новини