Скеледром та гамаки для флай-йоги: на Тяжилові завершують облаштування нового дитсадка 

На розі вулиць Ватутіна та Миколи Битинського у Вінниці незабаром відкриється дитячий садочок №33. У закладі тривають останні приготування до прийому маленьких відвідувачів.  

Про це повідомив міський голова Сергій Моргунов. 

Дитячий садочок №33 розрахований на шість груп, а саме: дві  - для дітей раннього віку та чотири - для дітей дошкільного віку.  Садочок збудували за кошти інвестора поблизу одного із житлових комплексів. А оснащують - за рахунок бюджету територіальної громади: це технологічне обладнання, меблі, інвентар, облаштування ігрових майданчиків.   

Наразі у закладі монтують обладнання, розставляють меблі у кімнатах та завершують благоустрій прилеглої території. 

Для цікавих занять з фізичної культури у спортивній залі передбачений скеледром та гамаки для флай-йоги. В актовій залі уже встановили інтерактивну дошку, цифрове піаніно, планують ще облаштувати авансцену для дитячих вистав.  

Загалом на обладнання садочка виділили понад 5 млн грн з бюджету територіальної громади.  

«Садочок «Дивосвіт». Оснащуємо нове приміщення. З кожним днем – тут стає все більш затишно. Готуємось зустріти перших маленьких вихованців вже до початку нового навчального року. Для дітей має бути усе найкраще», - написав на своїй сторінці фейсбук міський голова Сергій Моргунов. 

У міськраді зазначають, що також зараз будується двоповерховий новий дитячий садочок по Немирівському шосе, 94-К. Будівлю зводить інвестор. Заклад дошкільної освіти розрахований на 6 груп, його зможуть відвідувати близько 110 маленьких вінничан. 



Переглядів: 1863
Поширень: 2

Останні новини