У Вінниці тривають змагання з маневрування серед поліцейських. ФОТОРЕПОРТАЖ  

Поліцейські охорони взяли участь у змаганнях зі швидкісного маневрування, які у Вінниці проходять пʼятий рік поспіль. За першість боролися 140 учасників з 24 областей України. Серед завдань вправно маневрувати між фішками, заїхати в гараж заднім ходом, припаркуватися. 

Про це повідомляє Суспільне.Вінниця.  

Ініціатором змагань є вище професійне училище департаменту поліції охорони. Його керівник Олександр Залізняк говорить, у такий спосіб підвищують рівень підготовки поліцейських. 

"Діяльність поліції охорони повʼязана з пересуваннями, від цього залежить ефективність роботи. В зв'язку з цим, щорічно проводимо змагання, де визначаємо кращих", — каже Олександр Залізняк. 

Серед завдань, які потрібно зробити на смузі перешкод — проїхати між фішками змійкою, по колії не зачепивши бруски, заїхати у гараж переднім на задніх ходом та припаркуватись. 

Виконати їх потрібно не лише швидко, а й правильно, розповідає головний суддя змагань Юрій Ковбаса. Додає, за кожну помилку учасників штрафують. 

"Навички безпечного водіння автомобіля є в нагоді під час виконання служби. Сьогодні дуже багато транспорту, трафік дуже щільний. Не кожен цивільний вміє вправно кермувати. Тому ми вирішили щорічно проводити змагання для покращення навичок водіння та кермування автомобілями", — зазначив Юрій Ковбаса. 

Цього року до Вінниці на змагання зʼїхались 140 учасників з 24 областей. 

Чернігівець Денис Краснай розповідає, на минулих змаганнях зі швидкісного маневрування був десятці кращих. 

"Мотивують рости, тренуватися та не стояти на місці", — каже Денис Краснай. 

Змагання триватимуть два дні. Завтра поліцейські їздитимуть на швидкість. Тоді й будуть відомі переможці, які отримають кубки та медалі. 

 
 

 
 

 
 

 
 



Переглядів: 2673
Поширень: 0

Останні новини