У Львові внаслідок падіння дерева загинув юнак родом з Вінниччини 

У Львові ввечері 1 серпня унаслідок негоди загинула пара, яка прийшла до Стрийського парку на побачення. 

Сильний вітер зламав дерево та ліхтар. Вони впали на хлопця і дівчину, які сиділи на лавці поруч. Молоді люди загинули на місці. Відомо, що хлопцю було 20 років, а дівчині – 18 років. На момент падіння дерева у молодих людей було побачення.

 

Серед уламків лавки на місці трагедії залишився останній букет дівчини. 

На сьогодні стало відомо, що дівчина, яка загинула під час трагедії — львів'янка Марта. Хлопець — був курсантом Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра  

«У парку Львова, внаслідок падіння дерева, зазнав несумісних з життям травм й загинув курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Андрій Свояк. Хлопець проживав за межами навчального закладу й у вільний від служби та навчання час перебував на відпочинку у Стрийському парку разом із дівчиною, яка, на превеликий жаль, також загинула, — написав у Facebook начальник академії Петро Ткачук. — Висловлюю щирі співчуття матері загиблого Наталії Миколаївні, батькові Русланові Івановичу, сестрі Аліні, всім його рідним, близьким й товаришам по службі, а також рідним й близьким загиблої дівчини. Це непоправна втрата для всього колективу Національної академії сухопутних військ…». 

Андрій Свояк — родом з Вінниччини, про це повідомляє видання “20 хвилин”.  

Його батьки зараз живуть у Білій Церкві Київської області. Хлопець лише рік тому вступив до академії і мріяв стати професійним військовим. — Він перейшов на другий курс, навчався на факультеті ракетних військ та артилерії, на спеціальності «артилерійська розвідка», — розповіли в прес-службі вишу. — Був дисциплінованим, позитивним, старанним, комунікабельним, одним з кращих курсантів на курсі. В те, що сталося, досі не можемо повірити… Це велике горе для рідних і втрата для друзів. У жовтні йому мав виповнитися 21 рік.  

Клен і блискавка За інформацією начальника управління екології та природних ресурсів Львівської міськради Олександри Сладкової, дерево, яке стало причиною трагедії, зламалося на висоті 7-10 метрів, стовбурових пошкоджень у нього не було. Однак попередньо відомо, що воно могло впасти внаслідок удару блискавки. 

Батьки курсанта Андрія Свояка мають намір поховати сина у Козятинському районі Вінницької області, де він народився.   
 


Переглядів: 3079
Поширень: 1

Останні новини