Підприємці на Вінниччині виростили яблука з тризубом  

На Вінниччині фермери до Дня Незалежності виростили “патріотичні” яблука з національним символом України - тризубом. Зображення на фруктах підприємці наносять не вперше. До цього у них замовляли смайлики, сердечки, написи та логотипи фірм.  

Про це повідомляє видання Вінниця.info.  

«Цього року Україна святкує 30-річницю Незалежності. Тому, що у нас замовили Тризуб, мало здивувало», - розповіла Вінниця.info Надія Гладько, підприємниця. 

 
Як зауважила жінка, нанесенням зображень на вирощені яблука, у їх родинному саду займаються п’ять останніх років. Для того, щоб отримати на плодах ілюстрацію, поки вони ростуть на деревах, на них наносять спеціальні наклейки. Потім чекають, поки фрукти достигнуть. 

 
«Найбільше популярні яблука із «смайликами». Ходити садом, у якому з обох боків сотні яблук тобі «посміхаються» - справжній позитив. Настрій моментально підійматися, хто б до нас не прийшов. І люди посміхаються у відповідь деревам. За цим цікаво спостерігати», - каже Надія. 

 
Зазвичай, яблука із зображеннями замовляють великі торговельній мережі як Вінниччини, так і сусідніх областей. 

«Смайли» актуальні завжди. До Дня закоханих, то актуальні з надписами: «I love you» та з сердечками. Окремі фірми бажають свої логотипи. Бувають замовлення з іменами людей. А от, від кого надійшло замовлення з Тризубом, я наразі, повідомити не маю права. Це комерційна таємниця», - каже підприємиця.  


Теги: фермери

Переглядів: 2776
Поширень: 1

Останні новини