Учні, які втратили одного з батьків в зоні АТО/ООС, отримають матеріальну допомогу на підготовку до школи 

Родини вінницьких школярів, які втратили одного з батьків під час війни на сході України, отримають матеріальну допомогу з бюджету громади, щоб підготувати дітей до школи. 

Як повідомляють у міській раді, у Вінницькій міській територіальній громаді проживає 28 таких родин, в яких виховують 31 школяра — це діти, котрі втратили одного з батьків в зоні АТО/ООС на сході України. З 2018 року їм надають матеріальну допомогу з бюджету Вінницької громади й традиційно таку фінансову підтримку вони отримують перед початком навчального року. 

– З нагоди відзначення Дня знань, ці родини отримують соціальну підтримку у вигляді матеріальної грошової допомоги, у розмірі 1000 гривень на одну дитину шкільного віку. Виплата грошової допомоги департаментом соціальної політики міської ради буде проведена автоматично. Батькам не потрібно приходити до «Прозорих офісів». Гроші їм перерахують на карткові рахунки, — розповіла директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова. 

Нагадаємо, раніше повідомляли, що малозабезпечені багатодітні родини також отримають кошти на підготовку дітей до школи — по дві тисячі на одну дитину. 


Теги: школярі

Переглядів: 2361
Поширень: 0

Останні новини