8 жовтня у Вінниці прем’єра вистави «Хаос. Жінки на межі нервового зриву»

Кажуть, неможливо зрозуміти жіночу логіку… Кажуть, чого хоче жінка - того хоче Бог!

Хочете зрозуміти сучасну жінку?

Не пропустіть 8 жовтня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського прем’єру незабутньої сучасної комедії «Хаос. Жінки на межі нервового зриву».

У головних ролях: зірка серіалів «Слуга народу» та «Коли ми вдома», заслужена артистка України Катерина Кістень, зірка фільму «Брама» Віталіна Біблів, актриса театру та кіно Анна Кузіна і харизматичний актор столичного театру «Золоті Ворота» Дмитро Олійник.

Режисер постановки – Максим Голенко.

«Хаос. Жінки на межі нервового зриву» - це вистава-відкриття, вистава-одкровення й вистава-викриття про сучасних жінок, у кожної з яких є своя історія!

Комедія поставлена за однойменною п’єсою фінського драматурга Міка Мюллюахо.

За сюжетом, три найкращі подруги, успішні сучасні дами – психотерапевт, журналіст і вчитель – намагаються розібратися у своєму житті. Причинами їхніх постійних неврозів стають звільнення, розлучення, діти, різні чоловіки, подружні зради, непутящі начальники, абсурдні чиновники.

Героїні досягли 30-річного рубежу, але до сорока їм ще далеко. Вони добилися впевненого соціального статусу, але їм хочеться все покинути і зайнятися коханням. Вони гарні, але страшенно самотні.

Як вони знаходять вихід з тупикових ситуацій? Що можуть дозволити собі жінки у житті і на театральній сцені?

На всі ці запитання, які хвилюють кожну жінку, і дає відповіді вистава «Хаос. Жінки на межі нервового зриву» - захоплююча суміш трагедії людських стосунків, життєвого фарсу і яскравої комедії.

Ця надзвичайна сучасна комедія цілком заслужила своє жартівливе звання практичного посібника «Що робити жінці на межі нервового зриву», адже із цим завданням справляється на відмінно!

Під час перегляду глядачі обох статей пізнають і типових героїнь великого міста, і типові проблеми!

Постановка повна музики і пластики.

Потрібно віддати належне талановитому, сміливому режисеру і неймовірному новатору Максиму Голенко, який до того ж підібрав унікальний акторський склад.

Всі три головні героїні настільки гармонійно виглядають на сцені, що складається враження, що ролі були написані винятково для них!

Всі разом вони розкриють найпотаємніші жіночі бажання і розсекретять жіночі комплекси.

Адже всередині кожної жінки вирують пристрасті, царює хаос, який може або створити щось величне, або зруйнувати все дощенту.

Якщо ви готові дізнатися, які демони живуть у кожній жінці, і яким ангелом вона може бути з тим, хто зуміє їх приручити, тоді поспішайте на єдиний показ у Вінниці вистави «Хаос. Жінки на межі нервового зриву» 8 жовтня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського!

Вартість квитків – 190-400 гривень.

Купуйте квитки на сайті http://bilet.vn.ua, у касах театру ім. Садовського, Будинку офіцерів, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».



Переглядів: 3128
Поширень: 0

Останні новини