Вінницький музично-драматичний театр дебютував на OPERAFEST TULCHYN-2021

У суботу 28 серпня, у місті Тульчин відбувся другий день наймасштабнішого свята опери OPERAFEST TULCHYN-2021. Це – одна з найбільших культурних подій України цього літа.


Другий фестивальний день розпочався з дебюту Вінницького музично-драматичного театру ім. М. Садовського та їх вистави для малечі «Аліса в Країні чудес», за мотивами однойменного твору Льюїса Керрола.

- Дуже радий, що ви запросили нас на такий проєкт, - говорить режисер Петро Авраменко. – В першу чергу, це є справді випробуванням і для режисера, і для акторів, тому що перенести дійство, яке відбувається на сцені, у площину формату вуличного - складно. Та всі репетиції та хвилювання виправдали себе, виправдались тими посмішками дітей і дорослих, які ми сьогодні бачили, й це надзвичайно прекрасно.


Крім того, у другий день фестивалю глядачам випала можливість переглянути балет «Майська Ніч» у виконанні «Київської Опери». А також глядачі побачили одну з найбільш масштабних опер в українському репертуарі – «Ярослав Мудрий» Георгія Майбороди.


Рівно опівночі на фестивалі відбудеться open air прем’єра фентезі рок-опери аніме «Орфей та Еврідіка назавжди». Таким насиченим був другий день фестивалю.


Переглядів: 2385
Поширень: 0

Останні новини