Вистави “Terra Incognita”, “ШvЛ” та мюзикл “Ромео і Джульєтта”: у Вінниці стартує 88 театральний сезон

У Вінниці стартує 88 театральний сезон в академічному музично-драматичному театрі ім. Миколи Садовського. Любителів театральних вистав у вересні та жовтні очікують вистави “Terra Incognita”, “ШvЛ” та мюзикл “Ромео і Джульєтта”.
Про це повідомляють на фейсбук-сторінці театру.


“Terra Incognita”
“Terra Incognita” відкриє театральний сезон 9 вересня, о 18:00. Режисерка-постановниця - н.а.України Таїса Славінська.
“Погодьтеся, що Театр – то незвідана земля й суцільна загадка. Тут вирують почуття. Мистецтво актора є захопливим, містичним, потаємним…
Зазирнімо ж до храму Мельпомени й пориньмо до його магічного світу!
Для вас співатимуть, танцюватимуть, жартуватимуть актори нашого театру. Ви ж побачите не просто солістів, акторів драми, балету, оркестру, ви побачите нас… таких відкритих… лише прислухайтеся, придивіться… і відчуйте!”- повідомляє фейсбук-сторінка театру.
“ШvЛ”
На Малій сцені театру відбудеться прем'єра 16 вересня, о19:00. Нова вистава "ШvЛ" за п'єсою американського драматурга Едварда Олбі "Шлюбний етюд" (Marriage play).
Режисура, сценічне та музичне рішення, відеодизайн Григорія Сиротюка. Костюми Лариси Франкової. У назві використана дуже відома в наш час абревіатура…
Як розшифрувати ці три літери в контексті п‘єси? Це вже вирішувати кожному з вас, любі наші глядачі! А допомагатимуть вам Віталій Рибак (Він) та з.а.України Наталя Шолом (Вона).
“Ромео і Джульєтта”
Вже 7 та 8 жовтня, 0 18:30 зачаровуватиме сучасною музикою, звертатиметься до вічної класики...
Трагедію «Ромео і Джульєтта», одну з найвідоміших драм Вільяма Шекспіра (1595р.), до якої апелюють митці всього світу, презентуватиме й колектив садовців.
Ромео - Володимир Білозор. Джульєтта - Марія Левченко, Марія Ермолаева.
Квитки можна придбати у касі театру або за посиланням https://afisha.vn.ua/events/terra-incognita?fbclid=IwAR0eBtEXzFXWsROV1xkb5C0BzX2JT_KbpVJucjelrWnjCVyQGRmqkTq06FU



Переглядів: 3306
Поширень: 1

Останні новини