“Створено чудові умови для наших діток”: Сергій Моргунов особисто відвідав новий садок на Тяжилові

Нещодавно у Вінниці відкрився новий дитячий садочок №33 на вулиці Ватутіна 137-Е. Сьогодні, сьомого вересня, міський голова Сергій Моргунов відвідав садочок, поспілкувався з його працівниками та вихованцями.
Про це повідомляє Вінницька міська рада.
У мікрорайоні проживає багато молодих сімей з дітьми, тому новий дошкільний заклад був необхідний. Садочок розрахований на 6 груп, і місця, майже, заповнені. Заклад збудований за всіма сучасними стандартами.


«Ми бачимо, що завдяки взаємодії педагогічного колективу дитячого садочку і підрядника створено такі чудові умови для наших діток. Я приємно вражений і щиро задоволений тим, що саме у такому віддаленому мікрорайоні міста Вінниці ми маємо такий чудовий дошкільний заклад, де наразі навчається 157 дітей. У закладі навіть ще є резерв для створення додаткової групи. Коли ми спілкувались з вихователями та персоналом, всі казали, що у захваті від того, що у таких гарних умовах можна буде працювати та надавати якісні освітні послуги для наших маленьких жителів громади»,

– говорить голова Сергій Моргунов.


Також міський голова повідомив про плани щодо будівництва нових дошкільних закладів у Вінниці – в найближчій перспективі йдеться про три садочки.

«Щодо черги до дитячих садочків, то наразі вона нараховує 280 діток. Але ми повинні враховувати, що до Вінниці приєдналися нові території і це, відповідно, додало дітей до черги. Проте, хочу наголосити, що крім цього садочку ми зараз робимо фактично не реконструкцію, а будівництво нового корпусу садка на дев'ять груп на вулиці Зерова. Також будується дитячий садочок на вулиці Івана Богуна на п'ять груп, який, згідно інвестиційної угоди, має бути зданий до кінця 2022 року. І вже розпочалося будівництво другого дитячого садочку у мікрорайоні «Академічний». За винятком закладу по вул. Зерова, інші садочки роблять за рахунок інвестора. А це, однозначно, дає менше навантаження на міський бюджет. Тут ми забезпечили заклад лише обладнанням, це близько 5 млн. гривень. При цьому будівельна частина вартувала 18 мільйонів. І у закладі застосовані новітні технології. У харчоблоці та пральні сучасне обладнання, встановлено дев'ятиступеневу систему очистки води. Саме головне, щоб ці затишні умови, створені у закладі, подобалися нашим діткам, щоб вони були задоволені тим, що тут виховуються».



Переглядів: 2441
Поширень: 0

Останні новини