Vinnytsia Food Fest розпочато. Що з’їсти та скільки грошей взяти з собою? (фото)

Продовжуємо знайомити вас зі святковими локаціями міста. На черзі фестиваль вуличної їжі - Vinnytsia Food Fest. Це вже одинадцятий такий фест.

Там три дні смачно готуватимуть для вінничан та гостей міста. Фестиваль розділився на три локації. Головна зона фуд фесту знаходиться на площі Водограй (біля фонтану, в центральному міському парку). Тут найбільша концентрація їжі, напоїв та музики.

Відвідувачі можуть зробити світлини на різних фотозонах, які присутні.

Тут можна скуштувати страви як української, так і світової кухні. Є представники галицької, львівської, одеської, грузинської, тайської, японської і ще багатьох кухонь. Тобто страви знайдуться на будь-який смак.

“Ми дуже любимо Вінницю і завжди приїжджаємо сюди для того, щоб пригостити вінничан та гостей міста смачними морепродуктами з Одеси.”

- сказала представниця одеської кухні.

На іншій локації, біля пам'ятника Максиму Горькому, розташований винний дворик. Там представлене вино різних виробників й те, що їдять до вина: закуски, сири, хліби та равлики.

Крім того, є дитяча зона. Організатори називають її “Family time”, там будуть відбуватись різноманітні майстер-класи, діти зможуть розважитись поки дорослі відпочиватимуть на фуд фесті. Для дітей, до речі, теж є багато смачненького: це і крафтове морозиво, різні десерти, солодкі напої (звісно ж безалкогольні).

“На фестиваль приїхали 37 учасників з різних куточків України й Вінниччини, але це не включаючи майже пів сотні хенд-мейд майстрів, які теж розміщують свої чудові вироби. Це вже одинадцятий наш фестиваль Vinnytsia Food Fest. Після тривалої перерви через карантинні обмеження ми нарешті змогли відновити наш фестиваль”

- говорить координаторка фестивалю Христина Соловей.

  

Які ж ціни?

Звісно ж у кожного виробника різні ціни, але ми визначили середню вартість страв на Vinnytsia Food Fest.

Отже, якщо бажаєте поїсти м’яса, то заплатити доведеться від 50 до 70 грн за 100 г.

Риба - 60-80 грн/100 г.

Овочі 30-50 грн/100 г.

Ціни на морепродукти коливаються від 70 до 150 грн. А страви тайської кухні коштуватимуть від 70 до 200 грн.

Що стосується коктейлів, то їх ціна починається від 30 грн.

Відвідати Vinnytsia Food Fest можна 10,11 та 12 вересня з 12:00 до 22:00.



Переглядів: 4011
Поширень: 8

Останні новини