Справжня італійська піца від ресторану Monopizza в Луцьку

Смачна піца у закладі https://lutsk.monopizza.com.ua/ приваблює жителів міста. Ресторан відкрився нещодавно, але вже встиг голосно розповісти про себе. Цікаві страви, смачне меню, завжди свіжі інгредієнти та чудовий сервіс – ось що помітно відрізняє заклад від багатьох інших.

Що пропонує Monopizza

Монопіца запрошує гостей скуштувати чудову піцу та інші страви італійської кухні. Акценти у закладі роблять саме на рецепти Італії, бо це батьківщина улюбленою страви.

Перелік варіантів великий, можна обрати рецепт на свій смак. Найкраще у Monopizza смакують такі пропозиції:

    4 м`яса – піца з різними видами ковбаси та м`яса, яка досить ситна та цікава за смаком. До неї додають спеції, які чудово розширюють смак. 5 сирів – різні виді твердих сирів гармонійно поєднуються у цьому рецепті. Піца дійсно смачна ніжна та вона підійде тим, хто не любить ковбасні вироби. Козацька – смак України у італійському закладі. До страви додають солоні огірки, шинку, щоб надати особливого смаку. Пепероні – для любителів гостренького, особливо для тих, кому до вподоби мінімальний набір інгредієнтів. Маргарита – класична італійська піца, яку готують за найкращими рецептами. Вона дивує смаком, тому що кухарі роблять все, щоб вона справді була схожа на ту саму класичну Маргариту.

Переваги роботи Monopizza

У Monopizza все ретельно продумано, щоб клієнти отримували максимальне задоволення від співпраці. Сервіс чудовий, заклад працює з клієнтами у невеликих залах та доставляє замовлення за вказаною адресою.

Серед переваг можна виділити чудове меню, у якому гості знайдуть не тільки піцу, але й десерти, фокача, салати та напої власного виробництва. Обирати можна чудові поєднання, які стануть повноцінним обідом чи вечерею.

Сервіс чудовий, бо кухарі роблять свою роботу швидко. У цьому їм допомагають професійні навички та сучасне обладнання. Середній термін приготування їжі складає приблизно 15 хвилин.

Завдяки швидкій роботі кухарів усі замовлення клієнти отримують у короткі терміни. Приблизно 30 хвилин потрібно, щоб замовлення будо доставлено за адресою. Трішки більше часу потрібно тоді, коди клієнти проживають у віддалених регіонах.

У будь-якому разі їжа буде свіжою, бо готують її тільки з найкращих інгредієнтів. На кухні не використовують напівфабрикати, немає заготовок, які чекають на замовленні. Такі страви завжди відрізняються не ідеальним смаком. А от щойно приготовані страви будуть чудові. Завдяки гарній упаковці, коробкам високої якості та термозахисту гаряча піца під час доставки ще буде теплою та готовою до вживання. Їжу від Monopizza не потрібно додатково підігрівати, вона чудово зберігає температуру у дорозі. Замовляйте, отримуйте та насолоджуйтесь гарної їжею.


Переглядів: 2903
Поширень: 0

Останні новини