Міська рада оголосила конкурс на посади керівників медичних закладів

Департамент охорони здоров'я міської ради оголошує конкурси на зайняття посад директорів: у комунальне некомерційне підприємство «Вінницька міська клінічна лікарня №3» та комунальне підприємство «Міський лікувально-діагностичний центр». 

Оголошення розмістили на сайті міської ради. 

До участі в конкурсі допускаються громадяни, які мають: 

- вищу освіту ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право» або «Соціальні та поведінкові науки» або «Гуманітарні науки» або «Охорона здоров'я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров'я». У разі освіти у галузі знань "Охорона здоров'я", "Право", "Соціальні та поведінкові науки", або "Гуманітарні науки" вимагається також наявність вищої освіти (магістерський рівень) у галузі знань "Управління та адміністрування" або "Публічне управління та адміністрування". 

-стаж роботи на керівних посадах не менше 5 років. 
 
Термін подачі документів для участі у конкурсі: з 27.09.2021 року по 10.10.2021 року. 

Документи для участі в конкурсі приймаються за адресою: вул. Соборна, 59, м. Вінниця, щосереди з 15.00 до 15.30 год. та щочетверга з 10.00 до 10.30 год. (відділ звернень, 3 кімната особистого прийому). 
  
Додаткову інформацію про проведення конкурсу можна дізнатись за номерами телефонів: (0432) 59-52-25, 59-52-30 або за посиланням: https://www.vmr.gov.ua/Branches/Lists/VacancyHealth/News.aspx 



Переглядів: 2501
Поширень: 1

Останні новини