Зіркові актори і море сміху! 28 вересня вистава «Жениха викликали, дівчата» у Вінниці

Захоплюючий сюжет і яскравий фінал!

На сцені – справжні легенди українського театру і кіно!

Багато смішних моментів, що, в той же час, змусять глибоко замислитися про найважливіше.

28 вересня о 20:00 у Будинку офіцерів вінничан чекає гучна комедія «Жениха викликали, дівчата?».

У головних ролях - улюблені актори декількох поколінь: Тамара Яценко і Євген Паперний, Тетяна Шеліга і Дмитро Лалєнков, а також зірки популярних серіалів Олег Коваленко і Сергій Кучера.

- «Жениха викликали, дівчата?» - дуже особлива вистава, яку всі дивляться на одному подиху! Це надзвичайно сильний матеріал, з найвищою майстерністю представлений геніальними акторами, що подарує глядачам і щирий сміх, і сльози, і роздуми, і відкриття, і неймовірний післясмак! – розповідають організатори – компанія «ВІННИЦЯЦОНЦЕРТ».

У центрі подій вистави – двоє сестер, що разом мешкають у великій квартирі. Колись їхнє житло слугувало театральним гуртожитком. Та місце зібрань богеми більше не виблискує, а натомість лише турбує мешканців зламаними кранами.

Та у виставі – не тільки про це. На обох жінок чекає бурхлива пригода! Адже старша з сестер твердо вирішила видати заміж молодшу. Про який спокій тут може йтися!

Справу бере у свої руки шлюбна агенція, і потенційні наречені починають активно пробивати шлях до серця жінки. Та буде серед них і простий слюсар-сантехнік, якого сплутають із претендентом на руку й серце молодшої сестри… І начебто, помилка, та вже всі закохані і шляху назад немає.

Комедія «Жениха викликали, дівчата?» вкотре нагадає кожному: щастя можливе у будь-якому віці. Треба лише повірити і простягти руку назустріч.

- Це не типова антрепризна вистава. Вона значно ширша! У ній є і гумор, і глибина, і дуже багато лірики. Глядачеві, після того як він вийде із зали, буде про що подумати, крім того, що він просто сміявся, - розповідає заслужений артист України, зірка культового серіалу «Леся + Рома» Дмитро Лалєнков. - Я, проробивши все життя у стаціонарних театрах, можу сказати, що ця вистава могла би стати окрасою будь-якого стаціонарного театру, у якому спектаклі репетируються по півроку. Це справжній, серйозний твір. Ми ним дуже пишаємося і дуже його любимо! Плюс - чудові артисти. Всі на своєму місці. Ми, по-перше, знаємо один одного дуже давно. По-друге, ми всі один одного дуже любимо. І це позначається на результаті.

- У всіх містах ця вистава проходить з аншлагом. Глядачі аплодують, стоячи! Для мене стало одкровенням — наскільки наша країна потребує театрального мистецтва. Добре слово, яке люди чують зі сцени, їм зараз дуже потрібне. А наша п'єса добра. І грається вона професіоналами найвищого рівня, – розповідає заслужена артистка України Тетяна Шеліга. - Я дійсно пишаюся своїми колегами і рада, що працюю разом з ними. Ми цю виставу дуже любимо й дорожимо один одним. У виставі дуже актуальна тема. Вона особливо близька віковим людям. Літні глядачі часто плачуть наприкінці вистави, а молодь замислюється.Приходьте за найсильнішими емоціями 28 вересня о 20:00 у Будинок офіцерів на комедію «Жениха викликали, дівчата?» Цей вечір разом з улюбленими акторами буде незабутнім!

Квитки на виставу коштують від 190 до 590 гривень.

Придбати квитки можна онлайн на сайтах http://bilet.vn.ua і https://afisha.vn.ua, а також у всіх касах міста: у Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, «Магігранді», «Універмазі», обласній філармонії, «Мобі Дік», тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».



Переглядів: 3097
Поширень: 0

Останні новини