Сім'ям, які усиновили дітей, вручили грошову допомогу

До дня усиновлення, 30 вересня, заступниця міського голови Галина Якубович зустрілася з шістьма вінницькими сім'ями, які усиновили дітей. Вона поспілкувалася з батьками й вручила їм грошову допомогу.

Про це повідомила Вінницька міська рада.

Вітаючи батьків з Днем усиновлення, заступниця Вінницького міського голови Галина Якубович подякувала за виховання дітей у родинах.

«Для дитини усиновлення відкриває шлях у щасливе життя, створює нові можливості, дає надію і впевненість у майбутньому. Дякую усім усиновлювачам за любов та милосердя, відкриті серця та за те, що взяли відповідальність за долі дітей», – каже заступниця Вінницького міського голови Галина Якубович.

Людмила Шафранська, начальниця служби у справах дітей Вінницької міської ради, що усиновлення – це особлива дорога батьківства. « Від щирого серця вітаю людей, які зробили відповідальний крок і взяли дитину у свою родину. Бажаю їм розуміння, доброти, терпіння та здоров'я», - сказала Людмила Шафранська.

Вінничани, які хочуть взяти дитину у свою родину, можуть дізнатися про це більше у відеоролику «7 кроків до усиновлення»: https://www.youtube.com/watch?v=J2gSRsELhWY



Переглядів: 2627
Поширень: 0

Останні новини