Вінничанка просить перенести зупинку, яка знаходиться у небезпечному місці

Ще наприкінці червня у Вінниці запустили подовжений тролейбусний маршрут 15-А Вишенька - ВПЗ. Та Вінничанка Інга Сивицька занепокоєна тим, що зупинка «На вимогу (служба колії КП 'ВТК')» по цьому маршруту знаходиться у незручному та небезпечному місці. 

Вона пише, що після виходу з тролейбуса, пасажири змушені йти по проїзній частині чи вузькій стежці, бо тротуар в тій частині дороги не передбачений. Це небезпечно та несе ризик створення ДТП, а в дощову погоду стежка взагалі стає непридатною для ходіння.

“Прошу розглянути питання про перенесення зупинки «На вимогу (служба колії КП 'ВТК')» на частину маршруту після повороту на вул. Батозьку (біля торговельного центру ВІВАТ), де облаштовані тротуари. Це буде не тільки зручно відвідувачам торговельного центру, студентам та викладачам ДонНУ імені Василя Стуса, робітникам Муніципального ринку, але й дозволить пасажирам використовувати цей маршрут максимально ефективно та безпечно.”

- вказала авторка петиції.

Станом на перше жовтня петиція набрала всього 9 підписів, для її розгляду необхідно 350. Підтримати звернення можна за посиланням.


Теги: звернення

Переглядів: 3010
Поширень: 0

Останні новини