Проїзд у Вінниці дешевший ніж у Тернополі

На засіданні виконавчого комітету Тернопільської міськради 22 вересня, прийняли рішення про початок безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті, а ще про встановлення нових тарифів на проїзд.

Відповідні проєкти рішень отримали погодження під час громадських обговорень, засідань експертних рад, засідань депутатської комісії та незалежного аудиту, який був проведений попередньо.

Тож, відповідно до рішення комітету, з першого жовтня у Тернополі запроваджується безготівковий проїзд у всьому громадському транспорті. 

Тарифи на проїзд у громадському транспорті Тернополя однакові й для тролейбусів, і для автобусів, та з першого жовтня вони встановлені у розмірах:

8 гривень, якщо розрахуватись у тролейбусі, комунальному автобусі або маршрутному таксі «Соціальною картою тернополянина»;

9 гривень, якщо здійснити оплату у міському громадському транспорті неперсоніфікованим електронним квитком (так званим проїзним) 

10 гривень, якщо захочете сплатити безконтактною банківською картою, пристроєм з функцією NFC або разовим проїзним квитком



Переглядів: 3449
Поширень: 1

Останні новини