Володимир Дантес приїхав у Вінницю, щоб дізнатись про вінницьких стартаперів

Проєкт “Мам, я делаю бизнес!” - шоу про українські стартапи й бізнеси. Ведучий Володимир Дантес цього разу приїхав у Вінницю й дізнався про додаток, який зчитує емоції, про земельну реформу, вирощування трюфелів та тонкощі приготування вина з кульбаб.

Спершу Володимир завітав до вінничанки Ярослави Марущак. Вона вигадала додаток, який завдяки розпізнаванню облич, допомагає різним компаніям збирати відгуки своїх клієнтів. Якщо коротко, то додаток зможе замінити письмові відгуки - залишити відгук можна буде просто посміхнувшись на камеру.

Потім ведучий познайомився з агрономом Олександром, той вирощує трюфель. Він розказав про алгоритм вирощування такого делікатесу.

Згодом Дантес розповів про Артема Беленкова, та його сервіс “Vkursi Zemli”. Він допомагає аграріям розібратись у земельну реформу. Там він розрахував і оцифрував всю землю на українському ринку.

Наприкінці випуску ведучий завітав в гості до Олександра Шемета. Він варить вино з кульбабки. Олександр розказав що вино - його хобі, хоча з нього можна було б зробити непоганий бізнес.

“Редактори прочитали про моє хобі на BBC, так зі мною зв'язались. Спершу я хотів відмовитись, бо вино це моє хобі, а не бізнес, а програма саме про стартапи, але врешті згодився. Я не очікував, що ведучий буде Володимир Дантес, в ході розмови з ним виявилось, що у нас досить багато спільних знайомих.”

- сказав Олександр Шемет. 

Ось так Володимир Дантес познайомився з цікавими стартапами, та розповів про них всій Україні.


Теги: стартапи

Переглядів: 3870
Поширень: 1

Останні новини