Перші 30 призів розіграли серед вакцинованих вінничан

Перший етап розіграшу призів в рамках акції “Вакцинуйся. Збережи життя” відбувся сьогодні, 19 жовтня. 30 призів (15 телевізорів та 15 велосипедів) розіграли серед вакцинованих вінничан, які зареєструвались до 17 жовтня. Загалом це 10646 містян.

Про це повідомила Вінницька міська рада.

Розіграш проходив у хабі «Місто змістів». Його також транслювали в мережі інтернет –  усі охочі могли подивитись прямий ефір на сторінках Вінницької міської ради та телеканалу «ВІТА» в мережі Фейсбук. 

На початку до присутніх та глядачів звернувся заступник Вінницького міського голови, голова конкурсної комісії акції «Вакцинуйся. Збережи життя» Андрій Очеретний. 

«Акція «Вакцинуйся. Збережи життя» стартувала 1 вересня. Ініціював її міський голова Сергій Моргунов. Проводиться вона з метою стимулювання мешканців Вінницької міської територіальної громади вакцинуватись від гострої респіраторної хвороби COVID-19. Нагадаю, участь у ній можуть взяти люди, які зареєстровані на території Вінницької міської територіальної громади та внутрішньо переміщені особи, віком від 16 років, які пройшли повний курс вакцинації. Для участі в акції зареєструвалося 10673 кандидати, а допустили до розіграшу 10 646 містян. Вони автоматично стали учасниками акції»

 - зазначив  Андрій Очеретний.

На початку заходу комісія проголосувала за те, що потенційними переможцями в ході першого розіграшу стануть 30 учасників, з 1 по 15 номери – майбутні власники телевізорів, а від 16 до 30 – велосипедів.

Визначення потенційних переможців відбувалось автоматично за допомогою електронного сервісу. 

«Відповідно до умов акції нами було обрано сервіс random.org. Це відомий міжнародний сервіс, який працює більше 12 років для генерації подібних розіграшів. Ним в світі скористались понад 140 тисяч разів. Ми вважаємо, що це достатньо авторитетний і якісний інструмент для проведення нашого розіграшу. Ми попередньо підготували відповідні записи для завантаження в систему. Вона автоматично сформує список 30 потенційних переможців. У нас завантажено 10 646 записів. Розіграш публічний, тому усі охочі зможуть перевірити його результати»

- розповів директор департаменту інформаційних технологій міської ради Володимир  Романенко.

Система сформувала список 30 потенційних переможців першого етапу розіграшу призів. Його у прямому ефірі оголосив заступник міського голови Андрій Очеретний. А конкурсна комісія затвердила попередній список потенційних претендентів на перемогу. До 21 жовтня департамент охорони здоров’я міської ради здійснить перевірку щодо проходження потенційними переможцями повного курсу вакцинації. Потім конкурсна комісія за результатами проведеної перевірки затвердить список переможців, – власників розіграних 19 жовтня 15 телевізорів та 15 велосипедів, – окремим протоколом. А департамент економіки і інвестицій після затвердження остаточного списку переможців акції повідомить їм дату і час вручення подарунків. Список буде оприлюднений в засобах масової інформації. 

Наступний етап розіграшу відбудеться 15 листопада. Під час якого також розіграють  15 телевізорів та 15 велосипедів. А у фінальному, третьому: 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla.

Щоб зареєструватись в акції необхідно перейти за посиланням https://new.vmr.gov.ua/aktsiia-vaktsynuisia-zberezhy-zhyttia   

«Я закликаю жителів громади вакцинуватись та бути обережними. Нині Вінниця ще у «жовтій» карантинній зоні, і нам потрібно зберігати цю тенденцію. Спільними зусиллями ми маємо вберегти дітей, батьків, себе, всю громаду - бо життя і здоров’я найголовніше. Отож, вакцинуйтесь і будьте здорові»

-  сказав наприкінці заходу Андрій Очеретний.



Переглядів: 3307
Поширень: 2

Останні новини