Перші переможці в акції “Вакцинуйся. Збережи життя” вже отримали свої призи

Вінничани, які стали переможцями першого розіграшу призів в рамках акції “Вакцинуйся. Збережи життя”, сьогодні отримали свої подарунки. Це 15 велосипедів та стільки ж телевізорів. Нарогодження проходило на Майдані Незалежності, біля міської ради. 

Про це повідомляє видання Це Вінниця,друже.

Мета акції «Вакцинуйся. Збережи життя» стимулювати мешканців Вінницької міської територіальної громади вакцинуватися від COVID-19. 

Станом на 19 жовтня участь в акції взяли 10646 містян. Визначення переможців відбувалося автоматично за допомогою електронного сервісу. Після цього, конкурсна комісія перевірила кандидатів на відповідність встановленим вимогам акції. 

«Вже п’ять регіонів в червоній зоні й нам дуже не хочеться щоб Вінниця була в червоній зоні й щоб був повний локдаун. Завдяки тому, що наша ТГ є достатньо відповідальною, нам вдалося достойно справитися з багатьма викликами. Станом на сьогодні 91 тисяча людей дорослого населення Вінниці вакциновані. З них 73455 вакциновані двічі. Я думаю, що це не межа і нам потрібно далі працювати в цьому напрямку.»

– каже мер міста Сергій Моргунов. 

Другий тур акції відбудеться 15 листопада, а фінальний етап буде 19 грудня. Cаме тоді переможець отримає головний приз – Toyota Corolla. Окрім автомобіля в цей день розіграють ще 20 телевізорів та 20 велосипедів. 

Як повідомив заступник міського голови Андрій Очеретний, претендувати на головний приз можуть й ті, хто вже отримав телевізор чи велосипед.


Участь в акції можуть взяти громадяни які зареєстровані на території Вінницької міської ТГ, та внутрішньо переміщені особи віком від 16 років, які на момент проведення розіграшів пройшли повний курс вакцинації.


Теги: конкурси

Переглядів: 3003
Поширень: 0

Останні новини