Компанія Bosch та Вінниця розпочали співпрацю

Сьогодні, 27-го жовтня, Вінниця підписала Меморандум про співробітництво між ТОВ «Роберт БОШ ЛТД» та Вінницькою міською радою.


Про це повідомляє Вінницька міська рада.


У місті сьогодні проходить «Vinnytsia Innovation Day», покликаний підсилювати інтерес до розробки і використання передових ідей. Організатором події є Вінницька міська рада, співорганізатор – всесвітньо відома компанія Bosch.


Міський голова Сергій Моргунов підкреслив, що міська влада і громада Вінниці мають із цією компанією схожі цінності.


«Починаємо співпрацю не просто з успішною і відомою у світі компанією, а з компанією, яка має схожі з Вінницькою міською радою і нашою громадою цінності. Bosch не тільки виготовляє якісну техніку, вона здійснює свою діяльність з високим ступенем соціальної, екологічної відповідальності. Я знаю, що особлива цінність компанії – дбайливе ставлення до екології і природних ресурсів, а нам це дуже імпонує, адже аналогічні цілі передбачені у нашій Стратегії 3.0. І ще одна важлива для нас складова – це інноваційність. Ми орієнтовані і на цифровізацію самого муніципального простору, на розвиток муніципальних інвестицій, зеленої економіки і смарт-спеціалізації, Приємно, що саме ми підписуємо з такою серйозною потужною компанією меморандум про співпрацю. Наші плани - амбітні, але саме головне, щоб ці партнерські відносини переросли в дружбу. Ми відкриті до співпраці. Я думаю, що співпраця з такими компаніями, як «HEAD», «Green Cool», «Barlinek» є прикладом серйозного підходу до співробітництва з корпораціями та нашими партнерами»

– каже Сергій Моргунов.



Переглядів: 2883
Поширень: 1

Останні новини