Шість Вінницьких шкіл долучилися до акції «Зелена хвиля».

Шість шкіл Вінниці сьогодні долучилися до висадки дерев у дворі школи. Це, зокрема, гімназії №21 та №2, школа №8, фізико-математичний ліцей №17, гуманітарно-естетичний колегіум №29 та КЗ «Стадницька гімназія». Про це повідомляє міська рада. Сьогодні, дев'ятого листопада, шестикласники ліцею №17 висаджували туї, ялівці та ялини разом із заступником міського голови Андрієм Очеретним.

«Ще кілька років тому ліцей №17 не мав такої зеленої оази. Тепер заклад має свій впорядкований внутрішній двір, гарні доріжки, майданчик для заняття спортом. А сьогодні  ми тут висаджуємо дерева у рамках акції «Зелена хвиля»: туї, ялівець та ялини. Мета акції – привити дітям любов до природи. Сьогодні ми побачили, що хлопчики та дівчатка із задоволенням саджають дерева. Важливо, щоб ці діти, а це – шестикласники, доглядали за цими рослинами впродовж п'яти років, які їм залишилось навчатись у ліцеї. Потім вони зможуть розповідати, що у 2021 році висаджували ці дерева»., - коментує Андрій Очеретний. 

Довідка:
Природоохоронна акція «Зелена хвиля» започаткована у Вінниці в 2017 році за ініціативи міського голови Сергія Моргунова. У цьому році у рамках акції дерева висаджують на території шести закладів освіти. Лісівники допомогли скласти школам проєкти зелених зон на пришкільних територіях.


Теги: дерева

Переглядів: 2693
Поширень: 0

Останні новини