Нові пункти вакцинації, благодійність та реалізація нових проєктів. Це лише півмісяця роботи Департаменту охорони здоров'я

У Вінниці з першого листопада, відкрився новий пункт вакцинації, який розташовується РЦ «МИР» (вул. Келецька, 57), центр працюватиме щодня з 10.00 до 14.00 год. Також інформуємо, що з 11-го листопада створили центр вакцинації населення у Будинку офіцерів (пр. Коцюбинського, 37), зробити щеплення можна буде щодня з 10.00 до 14.00 год. Зауважимо, що з 11-го листопада припинив свою діяльність пункт вакцинації в Прозорому офісі «Старе місто» (вул. Брацлавська, 85) та ринок «Центральний» (пр. Коцюбинського, 13).

Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я Вінницької міської ради.

Також нагадаємо, що восьмого листопада Благодійним фондом «Вінниця-комфортне та безпечне місто» було передано благодійну допомогу закладам охорони здоров’я Вінниця у вигляді комплектів ліжок-трансформерів та матраців з Німеччини:

- Вінницька міська клінічна лікарня №3 – 10 шт.

- Вінницька клінічна багатопрофільна лікарня – 54 шт.

- Центр матері та дитини – 16 шт.

- Лікарня швидкої медичної допомоги – 59 шт.

А дев'ятого листопада, відбулось друге практичне заняття з надання домедичної допомоги в рамках реалізації проєкту «Не будь байдужим – навчись рятувати життя ближнього!» конкурсу «Бюджет громадських ініціатив».

Ідея проєкту — поширення серед вінничан знань та навичок в наданні медичної допомоги до приїзду медиків та підвищення рівня обізнаності громадян.

Працівники КП «Муніципальна варта» та територіального центру соціального обслуговування населення, представники громадськості пройшли навчання та отримали теоретичні знання та практичні навички в наданні невідкладної домедичної допомоги.

Також, за кошти бюджету Вінницької ТГ завершено облаштування засобів безперешкодного доступу для маломобільних верств населення в приміщенні амбулаторії загальної практики-сімейної медицини с.Гавришівка.

А саме:

- встановлено поручні;

- встановлено пандус;

- прокладено тактильну плитку;

- змінено сходи згідно вимог ДБН;

- облаштовано вбиральню.


Теги: вакцина

Переглядів: 2720
Поширень: 0

Останні новини