У Вінниці проходить «Культурно-мистецька резиденція 2021»

У Вінниці 18- 19 листопада у мистецькій залі  Галереї ХХІ проходить «Культурно-мистецька резиденція 2021».

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Це дводенний воркшоп, який включає в себе виставку вінницького митця Олександра Нікітюка «МІФОГЕНЕЗ 2020-2021», проєкт Марії Дитинюк «Арт-галерея у доповненій реальності». Також гості резиденції побачать «Барви Японії: кімоно та аксесуари». Захід можуть відвідати вінничани з «зеленим» COVID-сертифікатом або з негативним ПЛР-тестом.

«Цей масштабний загальноміський захід має на меті об'єднати митців довкола культурного життя Вінниці, інформувати містян про сучасні тенденції в організації та розвитку культурно-мистецьких проєктів. А також  обмін досвідом і налагодження комунікації з різними містами України та за її межами. Мені приємно, що географія митців-учасників резиденції не обмежується лише Поділлям», – каже директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

 Додатково:

«Культурно-мистецька резиденція 2021» – це важливий інструмент для здобуття й поглиблення професійних знань та налагодження зв'язків у культурній сфері. Тут є можливість знайомитися з новими культурними контекстами й мистецькими практиками, презентувати власну творчість.


Теги: Культура

Переглядів: 3119
Поширень: 0

Останні новини