На турнір з шахів до Вінниці з’їхались найсильніші юні гравці з усієї України

У МДЮСШ №6 завершився відкритий міський турнір з шахів - Всеукраїнський шаховий фестиваль із нормою кандидата у майстри спорту «Вінницька осінь». 



Повідомляє Вінниця Спортивна.


 
"Для нас надзвичайно приємно, що фестиваль викликав широкий резонанс у шаховій спільноті України. Особливо приємно, що цього разу до Вінниці з’їхались найсильніші юні гравці України, що змусило нашу примхливу шахову спільноту уважно пильнувати за цим змаганням", – прокоментував директор МДЮСШ № 6 Вінниці Микола Боднар.
 


“Золото” виборов молодий Кирило Нєженцев з Києва. Він ще за кілька турів забезпечив собі виконання норми кандидата у майстри спорту України. Аналогічний розряд виконали Степан Могильний із Києва, Артем Андрієнко (Вінниця), Даніїл Ясьмо (Київ) і Олексій Ольштинський (Суми). 

 
“Дуже дякуємо за те, що турнір пройшов в чесній та безкомпромісній боротьбі. Вдячні й за справедливе і бездоганне суддівство міжнародному арбітру”, – додали організатори фестивалю.

 
Паралельно відбувся міжнародний турнір з можливістю виконання норми міжнародного майстра. Як і минулого разу норматив не підкорився нікому. Честь Вінниці відстоювали Олег Биковський і Володимир Вусатюк, який не програвши жодної партії розділив третє місце. 


Переглядів: 2779
Поширень: 0

Останні новини