Фестиваль до Миколая проведуть для дітей з багатодітних родин

У Вінниці до Дня Святого Миколая для дітей з багатодітних родин організовують різноманітні заходи.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Днями стартував онлайн Фестиваль відеоробіт «Традиції та історія виникнення свята Миколая. Дітям потрібно підготувати відео, де вони розповідатимуть  цікаві факти виникнення та відзначення Дня Святого Миколая.

Також учасники обов'язково мають заповнити анкету з короткою інформацією про родину та автора відеоролика. https://docs.google.com/document/d/1xPb_OlUxHjKulRMfkfH0dyH2coZwHwQM/edit?usp=sharing&ouid=114593997782267380846&rtpof=true&sd=true.

Відеороботи можна надсилати до дев'ятого грудня на електронну адресу: PavlyukOV@vmr.gov.ua. Обов'язково потрібно зазначити ПІБ автора, адресу проживання та номер телефону. Інформацію про подання роботи необхідно  підтвердити за номером: 50-86-89.

 

Учасники Фестивалю,16-17 грудня, отримають подяки та подарунки. Крім того, для них проведуть тематичні майстер-класи з виготовлення новорічного та різдвяного декору.

 

Також 17 грудня діти з багатодітних родин Вінниці побувають на Новорічному ранку «Я Святому Миколаю гостинно двері відчиняю» та переглянуть святкову виставу «Лисичка-сестричка та Вовк-панібрат». Заходи пройдуть у театрі ляльок.


Теги: фестивалі

Переглядів: 2831
Поширень: 0

Останні новини