Учасники конкурсу «The Best Cook» вже почали дивувати журі незвичними стравами

Завершився перший тиждень вечер від учасників вінницького конкурсу кухарів «The Best Cook».

Усі кухарі повинні приготувати основну страву, закуску та десерт. Обов'язковим інгредієнтом однієї зі страв має бути вишня, як символ Вінницького стандарту гостинності. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці департаменту маркетингу міста та туризму.

«Конкурс, ініційований міським головою Сергієм Моргуновим, не лише актуалізує престиж професії кухаря, а й створює нові можливості для розвитку гостинності та гастрономічного туризму, розкриваючи потенціал подільської кухні як частини культурної спадщини», — зазначає директор департаменту маркетингу міста та туризму Олександр Вешелені.


З 12 кухарів, які беруть участь у другому етапі конкурсу, протягом цього тижня свою майстерність продемонстрували троє: Сергій Єгоров, Борис Сиченко, Сергій Марковський.

«Кожна вечеря проєкту «The Best Cook» — це історія. Про подорожі, навчання, сучасні тенденції ресторанного бізнесу, використання технологій та традицій. Впевнена, що коли ми дійдемо до фіналу, вражень буде на цілу книгу»,  —розповідає член журі, дослідниця Подільської кухні Олена Павлова.


Організатори конкурсу: департамент маркетингу міста та туризму та ГО «Вінницька асоціація гостинності «ХлібСіль».


Переглядів: 2791
Поширень: 0

Останні новини