Лайфхаки у Египті

Пишність дорогих напрямків має свою привабливість, але давайте подивимося правді у вічі - чим дорожче місце, тим більше вам потрібно регулювати тривалість поїздки та свою діяльність там, щоб заощадити гроші. Є що сказати про поїздки до дешевих країн, де вся їжа в місцевому ресторані коштує стільки ж, скільки квиток у кіно вдома, або де ви можете переночувати в хорошому готелі за те, що в інших місцях ви отримаєте тільки ліжко в хостелі, в цьому ви можете впевнитись на власному досвіді разом з Rozetka Travel.

Пропонуємо вам ознайомитися зі списком деяких з найбільш доступних країн у різних напрямках по всьому світу:
Найдешевша країна для любителів давнини та історії: Єгипет

Найдешевша країна у Східній Європі для відвідування: Болгарія Найдешевша країна Південно-Східної Азії для відвідування Камбоджа Найдешевша країна в Азії: Непал Найдешевша країна Північної Африки для відвідування: Марокко Найдешевша західноєвропейська країна: Португалія Найдешевша країна в Південній Америці: Болівія

Особливості Єгипту

Якщо ви бажаєте побачити Єгипет, не тільки з вікон отелю, а й таким яким він є для свого народу, ви побачите те, чого більше не побачите ніде. Але майте на увазі ці поради: Не виявляйте почуття на публіці. Єгипет трохи консервативний. Тут розглядають поцілунки як надзвичайно сексуальний акт. Фактично, єдиною можливістю для єгиптянина побачити людей, що цілуються на вулиці, це поїхати до європейської країни. Це означає, що якщо ви не на території готелю, стежте за своїми рухами та емоціями. Звичайно, ви можете обійматися, триматися за руки, сідати один одному наруки, цілувати щоки, руки, лоб. Але якщо ви не хочете пронизливих поглядів і, можливо, неприємних коментарів, дочекайтеся моменту, коли ви знову повернетесь до готелю чи орендованої квартири. На жаль, якщо ви гомосексуал, вам все ж таки не варто публічно показувати свої почуття, навіть у тій мірі, в якій згадувалося вище.

У Єгипті з вами будуть поводитися як з королем / королевою, якщо ви мудро використовуватимете підказки. НЕ виходьте з готелю чи орендованої квартири без додатковіх грошей. Якщо ви дасте чайові, всі подбають про вас дуже добре. На щастя, єгипетський фунт коштує досить дешево, тому навіть із чайовими ви не витратите багато. Це не єгипетська специфіка, а скоріше підказка для будь-якої міжнародної подорожі. Не покладайтеся на звичайні таксі, якщо в цьому немає потреби. Є велика ймовірність, що вас, як туриста, можуть обрахувати. У Єгипті використовуйте Uber чи Careem. Таким чином ціни будуть фіксованими для всіх. Це дуже спростить ваше пересування містом. Якщо ви приїхали до Єгипту заради історії, моя особиста порада: НЕ погоджуйтесь  лише на піраміди та сфінкса. Вирушайте в Луксор та Асуан, якщо можете собі це дозволити. Обіцяю, ви мені дуже подякуйте. Там неймовірна кількість храмів та руїн давнини!


Переглядів: 2270
Поширень: 0

Останні новини