Бв ноутбуки із Європи на будь-який смак

Де придбати комп’ютерну техніку відомої торгової марки? Не погану копію, а саме якісний виріб в оригінальному виконанні? А де знайти запчастини для ноутбуків? Компанія Trium пропонує бв ПК і комплектуючі з США та Європи, котрі вирізняються високою надійністю та функціональністю. Серед них є безліч товарів:

нетбуки й ультрабуки; портативні ПК та трансформери; техніка для ігор та бізнесу; продукти для роботи і навчання; мобільні робочі станції; мультимедійні ноутбуки.

Загалом, це – величезна кількість виробів, які відрізняються діагоналлю, графічною картою, об’ємом оперативної пам’яті, кількістю ядер та іншими характеристиками. Є навіть ноутбуки з підсвіткою клавіатури і моделі, які сканують відбитки пальців. На сайті продавця споживач знайде техніку від виробників, зазнавших світової слави, таких як Asus, DELL, Samsung, HP, Toshiba і не тільки.

Ноутбуки: лінійки та процесори

Ринок пропонує неймовірну кількість ноутбуків з різним набором функцій. Які ж серед них варто виділити? Певно, лінійку техніки Lenovo ThinkPad, тобто вироби, котрі стійкі до впливу води і випадкових падінь. Ними успішно користуються на Міжнародній Космічні Станції.

Безсумнівно, варта уваги і серія HP Elitebook, що має напрочуд приємний дизайн, який гарно виглядає вдома і на робочому місці. Сама назва натякає, що користувачеві представлені не прості, а вироби преміум класу. Комплектуючі поміщені до металевого корпусу і приємно дивують наявністю підсвічування клавіатури, а також сканером відбитку пальця. Якщо ж потрібна техніка не лише для роботи, а й для подорожей, то краще звернути увагу на Dell Latitude – американські ноутбуки бізнес класу.

Вибирати комп’ютерну техніку неймовірно складно, адже варто врахувати безліч її параметрів, у тому числі і рівень потужності. Зверніть увагу на Intel. Вони відносяться до найпопулярніших процесорів:

Core I3 – багатозадачні. Комплектують ноутбуки, які успішно приміняються для офісної роботи і виробничої сфери, актуальні для домашнього використання. Вони гарно обробляють відео та графіку. Core I5 – для ігор. Хоча ноутбуки з такими процесорами дуже сподобаються ігроманам, та це зовсім не означає, що вони мають вузьке коло використання. Техніка впорається з 3Д-моделюванням і дозволить скористатися далеко не найпростішими програмами. Core I7 – сімейство, що підкупає надвисоким рівнем виробничої потужності. Ноутбуки з Intel Core I7 – універсальні. Їх можна використати для виконання будь-яких завдань. Програмування, ігри, навчання – надпотужна техніка впорається з усіма можливими задачами.

На сайті компанії Trium представлена величезна кількість товарів із Америки та Європи. Серед такого різноманіття буде доволі складно знайти ту єдину і неповторну модель, тож не варто цуратися послуг консультанта. За необхідності йому можна розповісти про наявні потреби і вподобання, щоб отримати вибірку із найактуальніших товарів, які максимально відповідатимуть наявним критеріям.

Китайський виробник серед топових брендів

Коли споживач розмірковує про імовірність швидкої покупки комп’ютерної техніки, які марки він згадує в першу чергу? Зазвичай серед них є Asus та Samsung, а ще – Lenovo. Об’єм виробництва останньої компанії складає близько 20% від кількості продукції, яка випускається у світі. Це вражає, та китайська організація несподівано змогла посунути топові бренди електроніки. Наразі вона входить до 5-ки світових виробників планшетів і смартфонів, має представників у 60 країнах і забезпечує робочими місцями десятки тисяч людей.

Lenovo – постачальник, який вартий поваги. Він пропонує комп’ютери й ноутбуки, монітори, модулі пам’яті та безліч аксесуарів до ПК і навіть програмне забезпечення та серверне обладнання. Одними із найпопулярніших лінійок китайських ноутбуків є серії ThinkPad та Ideapad. Моделі для бізнесу й універсального використання від Леново, а також вживану техніку з США та Європи від інших виробників зі світовим ім’ям можна придбати на сайті компанії Trium – широкий вибір товарі за розумними цінами.


Переглядів: 2588
Поширень: 0

Останні новини